+36 20 977 7988

HASZNOS KIS TIPPEK #2

Az előző bejegyzésben a törölközőink karbantartásáról volt szó, most is egy hasonló témával kapcsolatban fogalmazódott meg pár gondolat. Szinte mindanyiunk otthonában vannak szőnyegek, melyeket kisebb-nagyobb időközönként tisztítunk különböző módszerekkel.

Te például tudtad, hogy a mezei porszívózással csak a felületi port és szöszöket szeded össze a szőnyegedről? A szövetszálak között ugyan úgy megbújik a kosz és akár be is atkásodhat. Vannak a csodaporok, melyekkel csak le kell szórni majd kiporszívózni. Ezek is jók lehetnek, ám kérdés, ezek a vegyszerek mennyire kiszedhetők a szőnyegből egy mezei porszívó segítségével és ha egy

kisbaba hasal rajta, mennyire vagyunk nyugodtak. A weblapon már közzétettünk egy cikket, melyet pont a szőnyegtisztítással kapcsolatban publikáltunk. (Ide kattintva elolvashatod a részletes leírást)

Itt megtekintheted, hogy hogyan is tisztítják ki a szőnyegeid. Itt gyakorlatilag nem marad koszos víz a szőnyegben, hiszen kicentrizik azt egy oriási gép segítségével, így biztos lehetsz benne, hogy szárazan, nem bedohosodba, büdösen kapod vissza.

 

Többszörösen átöblítik centrizés előtt, így nem marad vegyszermaradvány sem a szálak között, biztonsággal használható a szőnyeg babákkal és háziállatokkal is.

Szeretnél illatos, tiszta szőnyegeket? Hozd el hozzánk, hogy egy szinte új szőnyeget kaphass vissza!

Related Posts