+36 20 977 7988

Ingyenes helyszíni felméréssel egybekötött tanácsadás

Számos olyan rémtörténetről lehet hallani az otthonszépítők körében, hogy egy tökéletesen megálmodott otthon az utolsó simításokon – vagy éppen ezek hiányában – csúszik el. Pl. nem megfelelő a függöny hossza, nem passzol az új textil stílusához a karnis, vagy éppen az üzletben kiválasztott anyagok mégsem illeszkednek a meglévő bútorokhoz. Ennek kiküszöbölésére biztosítunk országosan ingyenes tanácsadással egybekötött helyszíni felmérést.

Igényekre szabva

Ahhoz, hogy segíthessünk, először mindig egyeztetjük az elképzeléseidet, igényeidet egy beszélgetés keretében. Kíváncsiak vagyunk minden olyan részletre, ami fontos lehet:

  • a hely adottságaira
  • a stílusra, amit szeretnél követni
  • a helyiségben megjelenő színekre, kedvelt színeidre
  • az igénybevételre (nem mindegy, hogy van-e gyermek, cica, kutya stb.)

Ha nem rendelkezel konkrét elképzeléssel, próbáld meg a lehető legpontosabban kifejezni, milyen hangulatot szeretnél a szobában. Szívesen vesszük az inspirációs fotókat is, amelyek mentén elindulhatunk.

Ezek alapján megbeszélünk egy időpontot a helyszíni felmérésre.

 

Ne lepődj majd meg, ha azt látod, a helyszínre egy hatalmas bőrönddel érkezem. 🙂 A megbeszéltek alapján igyekszem több olyan mintasálat is magammal vinni, ami illeszkedhet az elképzeléseidhez. A legtöbb mintasálhoz több színvariáció is tartozik, így rengeteg anyag körül tudsz majd válogatni.

Azonban a helyszíni felmérésre nemcsak azért van szükség, hogy az anyagokat a leendő környezetükben láthassuk, hanem így tudunk garanciát biztosítani arra, hogy az általunk levett méretek alapján az elkészült függönyök tökéletesen passzolni fognak a helyükre.

Ez az a lépés – a hibátlan méretvétel – , ami miatt akkor is érdemes kérned a helyszíni felmérésünket, ha megvannak a konkrét elképzelések, és nincs szükség stílustanácsadásra.

Ha mindent megbeszéltünk és lemértünk, elkészítem pár nap alatt a tételes árajánlatot számodra. Így már csak annyi a teendőd, hogy eldöntsd, szükséged van-e a személyre szabott, minőségi függönyeinkre!

Related Posts