+36 20 977 7988

Hogyan legyen új függönyünk?

Mindenki életében eljön egyszer a pillanat, amikor függönyt kell választania. Sokunknak könnyen megy, ám vannak páran, akiknek nincsenek szikla szilárd elképzelései, vagy nem is tudják, milyen lehetőségek közül választhatnak.

Tulajdonképpen az, hogy a választásnál, kivitelezésnél ki segédkezik, nagyban befolyásolja a végeredményt. Először is az első fázis a méretek levétele. Megmérjük a karnis, és hogy milyen magas legyen a függöny. Képeket nézegetünk, ötleteket gyűjtünk. Álmodozunk, milyen lenne az a mi ablakunkon. Itt fontosnak tartom megjegyezni, hogy nagyon pontos méretek kellenek bizonyos drapériák, függönyök elkészítéséhez, így ha nem vagyunk biztosak benne, mit és hogyan kell mérni, kérjük szakember segítségét, aki szívesen elmagyarázza, milyen méretekre is van szükség, vagy esetleg még egy helyszíni felméréssel is megkönnyíti a dolgunkat.

A következő lépés az anyagok kiválasztása. Tengernyi textil, szinte választani sem lehet belőle. Kicsit talán el is veszünk benne. Szerencsére nem kell egyedül végig nézni az összes mintát, tekercset, szívesen segítünk eligazodni a választékban. Sokszor meghatározó színek és a funkció leszűkíti a lehetőségeket, így már csak azokat kell átlapozni, amik minden tekintetben szóba jöhetnek.

Mikor megszületett a döntés, már könnyedén tudunk számolni egyéni árajánlatot, amelyben figyelembe vesszük azokat a méreteket és tényezőket, melyek befolyásolják az anyag szükségletet és az árát. Szerencsére van lehetőség több választás összehasonlításához, több konstrukció kiszámolásához, hiszen mindig igyekszünk a maximumot nyújtani az ügyfeleinknek, legyen szó egy kis ablakról, vagy egy egész otthon berendezéséről.

A kivitelezés során is a maximalizmus elvét követjük, és a legjobb tudásunk szerint készítjük el a megrendelt árut, hiszen sokaknak a varrás egy ismeretlen terület, amit nem tudnak, vagy nem is akarnak megtanulni. Szerencsére Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező varrónői nap mint nap ülnek le a gép elé, és alkotnak. Szebbnél szebb termékek születnek, így azok is megvalósíthatják elképzeléseiket, akik a kivitelezésben nem szeretnének aktív résztvevők lenni. Minden munkánk kicsit más, hiszen ahány vásárló, annyi különböző kérés. Minden megrendelés szeretettel készül, odafigyeléssel, 20 év tapasztalatával.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.