+36 20 977 7988

Kandy, mesés gyerekszoba a feledhetetlen pillanatokért

Sokszor tapasztaljuk üzletünkben, hogy a gyerekek már konkrét elképzelésekkel jönnek hozzánk. Ez szuper, mert már nem a szülőknek kell törni a fejüket azon, hogyan varázsolják a gyerekszobát tökéletesre. Folyamatos kérdés, hogy honnan szerezzük be a nekik tetsző bútorokat? Most megmutatunk egy szuper forrást, ahol minden baba, gyerek és kamasz megtalálja a neki tetsző szettet! És ha ez megvan, mi adjuk hozzá a tökéletesen harmonizáló függönyöket!

Ha életkor szerint nézzük, akkor a babaszoba az első, amit be kell rendeznünk, mielőtt megérkezik a csöppség. Elengedhetetlen, hogy finom, lágy színekkel, kedves motívumokkal vegyük körbe, amik nyugtatóan hatnak a babára (és a mamára is).

Mi a vásárlóinknak azt szoktuk javasolni, hogy olyan színeket válasszanak, amik jól kombinálhatók bármilyen bútorral. Tapétát is annak fényében választunk, illetve a hozzá való dekort, sötétítőt, hogy mennyire szeretnénk hangsúlyos bútorokat, ágyneműt. A képeken is látszik, hogy a Kandynál kifejezetten a designra és minőségre koncentráltak, a tökéletes szett összerakására.

A következő nagy fordulópont, mikor az első lázadó korszakba érnek. Erre az életszakaszra az amerikaiaknak van egy nagyon jó szavuk, a „threenagger”. Határozott elképzelésük van arról, milyen ruhát szeretnének felvenni, milyen cipőbe szeretnének bújni, és bizony azt is meg tudják már mondani, milyen szobai kiegészítőket szeretnének látni. Kis vásárlóink már 3-5 évesen konkrét elképzeléssel látogatnak meg minket, és bizony nem tágítanak mellőle. Éppen ezért, ha nem is teljesen a kezükbe adva az irányítást, érdemes velük együtt válogatni a szobájuk dekorációját, bútorait. Akár a www.kandy.hu -t is végig tudjuk velük lapozni, ahol csajos és fiús szettek is kiemelkedőek a magyar piacon.

Viszont, ha nem szeretnénk köztes időkre berendezni a gyerekszobát, akkor a komolyabb megoldások is szóba jöhetnek. A játéktárolók a zárt szekrényekben is szuperül elférnek, nincsenek szem előtt és a gyerkőcök is könnyebben rendet tudnak tartani. Alapvetően egy tini szoba berendezése a kisebb korosztályoknak is lehetséges, így csak a kiegészítőket kell változtatni, vagy esetleg egy leesésgátlót venni az ágyhoz, amennyiben szükséges.

Így lesz a gyerkőcök szobája kényelmes, menő, és hosszú távon is praktikusan pakolható.

Related Posts