+36 20 977 7988

Mi történik egy tanácsadáson?

Ha újítottál már fel lakást vagy segítettél a felújításban valakinek, akkor láttad azt a stresszes helyzetet, ami ezt az egész projektet övezi. Hozzánk már akkor érkeztek, mikor a vége fele jártok, így sokszor már csak túl akartok lenni a választáson, már minden mindegy, csak lógjon valami az ablak előtt. Ez a kezdet több oldalról nézve is problémás lehet. A függönyöket nem évente cseréljük, de sokszor nem is 5 évente. Előfordul, hogy 15-20 (!!!) év után jönnek a visszatérő vásárlóink, hogy most szakadt le, most kellene új. Szóval az, hogy csak lógjon valami, nem egy jó nekirugaszkodás. Most adok egy kis betekintést a mi munkánkba, hogy rá tudj hangolódni egy kicsit.

Először is rengeteg kérdést teszünk fel. Hidd el, nem a családi és magánéletedre vagyunk kíváncsiak, egyszerűen csak próbáljuk a te szemeddel látni egy kicsit a világot. Fontos tudnunk, mit szeretsz, és mi az, ami számodra elképzelhetetlen. Szerencsére nem vagyunk egyformák, de egy kis beszélgetés a válogatás előtt meggyorsítja és segíti a közös munkát.

Ha az előtörténetet tudjuk nagy vonalakban, jöhetnek a részletek. Milyen színe van a falnak, milyen kiegészítőket terveztek és egyáltalán van-e bármilyen terv, elképzelés a fazonra. Ha már van egy körülbelüli vázlatunk, azt is meg kell nézni, hogy ott, ahova tervezzük, elfér-e, vagy vajon jól fog-e mutatni. Az összhang nem magától születik, azt meg kell alkotni, és ez a mi feladatunk. A tengernyi minta, anyag és szín között evickélni egyedül nem könnyű, de mi meggyorsítjuk és megkönnyítjük neked az egész folyamatot.

Ha nagyon bizonytalan vagy a méretek levételében, vagy abszolút nem is akarsz vele foglalkozni, érdemes élni az INGYENES FELMÉRÉSI szolgáltatásunkkal. Ez költséggel nem jár számodra, csupán pár órát kell rászánnod az életedből. Amikor az időpontot egyeztetjük, nagyjából az elképzelést is vázold nekem, kérlek. Így tudok akár mintákkal, mintakönyvekkel készülni. Így nem emlékezetből kell a helyére gondolni a textileket és nem lesz az a bizonytalan érzés, hogy vajon tényleg jól választottál-e. Ez kifejezetten igaz a színes függönyökre vagy árnyékolókra, ahol akár egy árnyalat eltérés is okozhat kellemetlenséget.

Amennyiben abszolút nincs ötleted, otthonodban nekem is könnyebb ajánlani bármit is, hiszen látom a helyek funkcióját és nem csak a méreteket, amiket mondasz. Együtt kitalálhatjuk, milyen fazonokat alkossunk meg neked, mi az, ami funkcionálisan és esztétikailag is megállja a helyét nálad.

Amennyiben minket választasz, úgy gyakorlatilag egy exkluzív csomagot kapsz,

  • személyes tanácsadással
  • helyszíni konzultációval
  • egyedi tervekkel
  • ingyenes méretvétellel
  • precíz kivitelezéssel.

Bizonyosodj meg róla, gyere be hozzánk szalonunkba, vagy keress bizalommal bármelyik kontakton.

Related Posts