8060 Mór, Dózsa György u. 1. (Vértes Áruház)
+36 22 404 255 / +36 20 977 7988

Szolgáltatások

KIVITELEZÉS
Szolgáltatásaink közé tartozik a varrás is. Szakmailag is kiváló varrónőink által szinte minden elkészül. Ha szükséges, méretarányos rajzot készítünk, tervezünk, hogy minden megfelelő legyen, és a helyére kerülve teljes képet nyújtson, legyen az függöny, drapéria vagy ágytakaró. Extra kéréseknek is eleget teszünk, modern drapériák gyönyörű bogenek készültek már általunk, amik számos család otthonát díszítik már.
SZERELÉS
Szükség esetén egy ügyes kezű szerelő teszi fel a karnisokat, árnyékolókat otthonában. Ehhez külön árajánlat tartozik, nem képezi a megrendelt árú ajánlatának részét.
FÜGGÖNY FELRAKÁS
Sokszor előfordul, hogy megkérnek minket, tegyük a helyszínen fel a függönyöket, drapériákat, hiszem nagyon sokszor nem egy vagy két függönyről van szó, hanem komplett családi házról, egy egész lakásról is akár, éppen ezért ez nálunk már bevett szokás, ilyenkor a helyszínen, ha kell, kivasaljuk a függönyöket, és feltesszük a karnisra. Beállítjuk az íveket, ráncokat. Minimális díja ennek is van, egyeztetés alapján tudunk pontos árat mondani.
MOSÁS, TISZTÍTÁS
Szolgáltatásaink sokasága között szerepel a mosás, vegytisztítás. Ugyan nem olyan gyakori, de előfordul, hogy gépben nem mosható anyagból készül a drapéria. Ilyenkor vegytisztítóba kell küldeni, ahol megfelelően kezelik, ez áltan nem megy tönkre. Sokszor viszont lehet mosni, de olyan terjedelmes, hogy nem fér a gépbe. A legkényelmesebb megoldás, ha felhív minket, vagy behozza üzletünkbe a drapériát, függönyt, ágytakarót, illetve mostmár bármilyen ruhaneműt és ágyneműt is, mi pedig tisztán, vasaltan adjuk vissza.
ÉRTÉKESÍTÉS
Üzletünkben szinte mindent meg tud vásárolni, ami a lakberendezéssel kapcsolatos. A függönyökön, dekorokon át, karnist, tapétát, szőnyegeket is választhat otthonába. Ezen túlmenően még forgalmazunk matracokat, ágyneműket is. Kollégáink örömmel állnak rendelkezésére, hogy együtt kitalálják az Önnek legmegfelelőbb megoldást.
Felmérés
Sokan élnek azzal a lehetőséggel, hogy mi mérjük fel a függönyöket, ágytakarókat, karnisokat. Ez a szolgáltatásunk Mór 90 km-es körzetében teljesen INGYENES.
ww
TANÁCSADÁS
Amennyiben szüksége van rá, munkatársaink segítenek eligazodni a rengeteg féle, fajta anyag között, elmondjuk, hogy tapasztalataink alapján mi a legjobb választás bizonyos helyzetekben, segítünk az ízléses színösszeállításban és a fazon kiválasztásában is, mindez természetesen ingyen, akár emailben, telefonon vagy személyesen is.
ÁRAJÁNLAT KÉSZÍTÉS
Ahoz, hogy teljes képet kapjunk a költégekről, ki kell számolni pontosan, nem csak hasraütés szerűen mondani egy számot. Minden adat birtokában, forintra pontosan meg tudjuk mondani, mennyibe kerül majd a közös projekt, és amennyiben ez megfelelő, előleg letétele után, a megbeszéltek alapján következik a kivitelezés. Természetesen az árajánlat nem elkötelezettség, csak egy lehetőség a termékek és azok árainak megismerésére, ezért érdemes akár több verziót készíteni, és abból azt választani, ami a legjobban illik az elképzelésünkbe mint kialakításra, úgy költségkeretben is.
Árajánlatot szeretne?
Töltse ki egyszerű és okos online nyomtatványunkat…
Kérdése van?
Keressen minket bizalommal…