+36 20 977 7988

Szolgáltatások

KIVITELEZÉS
Szolgáltatásaink közé tartozik a varrás is. Szakmailag is kiváló varrónőink által szinte minden elkészül. Ha szükséges, méretarányos rajzot készítünk, tervezünk, hogy minden megfelelő legyen, és a helyére kerülve teljes képet nyújtson, legyen az függöny, drapéria vagy ágytakaró. Extra kéréseknek is eleget teszünk, modern drapériák gyönyörű bogenek készültek már általunk, amik számos család otthonát díszítik már.
SZERELÉS
Szükség esetén egy ügyes kezű szerelő teszi fel a karnisokat, árnyékolókat otthonodba. Ehhez külön árajánlat tartozik, nem képezi a megrendelt árú ajánlatának részét.
FÜGGÖNY FELRAKÁS
Sokszor előfordul, hogy megkérnek minket, tegyük a helyszínen fel a függönyöket, drapériákat, hiszem a legtöbbször nem egy vagy két függönyről van szó, hanem komplett családi házról, egy egész lakásról is akár, éppen ezért ez nálunk már bevett szokás, így ne félj felvetni az ötletet a megbeszélésünk során.
MOSÁS, TISZTÍTÁS
Ugyan nem olyan gyakori, de előfordul, hogy gépben nem mosható anyagból készül a drapéria. A legkényelmesebb megoldás, ha felhívsz minket, vagy behozod üzletünkbe a drapériát, függönyt, ágytakarót, vagy akár a ruhaneműt és ágyneműt is, mi pedig tisztán, vasaltan adjuk vissza. Külön szőnyegtisztítás is elérhető nálunk!
ÉRTÉKESÍTÉS
Üzletünkben szinte mindent meg tudsz vásárolni, ami a lakberendezéssel kapcsolatos. A függönyökön, dekorokon át, karnist, tapétát, szőnyegeket is választhatsz otthonodba. Ezen túlmenően még forgalmazunk matracokat, ágyneműket és ezer más apróságot is.
Felmérés
A helyszíni felmérés során az otthonodban tudunk tanácsokat adni, hogy stílusban és a technikai részletekben is teljesen hozzád igazodjanak a függönyök, karnisok. Mór 90 km-es körzetében ez teljesen INGYENES! Keress bátran telefonon, és egyeztetünk egy neked megfelelő időpontot!
06209777988
ww
TANÁCSADÁS
A mai álláspont szerint a választék végtelen. 🙂 Ne félj segítséget kérni tőlünk hiszen mi azért vagyunk, hogy együtt a legjobb megoldást találjuk meg. Üzletünkben a konzultáció teljesen ingyenes! Ha Tudsz, hozz magaddal a lakásról képeket, esetleg festékmintát, tapéta darabot a közös munka megkönnyítése érdekében.
ÁRAJÁNLAT KÉSZÍTÉS
A legjobb megoldás a költségek megtervezéséhez az árak begyűjtése. A teljes projektre tekintettel az utolsó darab görgőig, pontos árajánlatot adunk, hogy tudjatok vele kalkulálni. Nálunk NINCSENEK FELMERÜLŐ PLUSZ KÖLTSÉGEK!
Kérdésed van?
Keress minket bizalommal!