+36 20 977 7988

Szőnyeg tisztítás

vacuum-cleaner-268179_1920

Szőnyegtisztítás: Sokszor, mivel szemmel nem látható a szennyeződés, úgy goldoljuk, hogy a szőnyegünk tiszta, és nincs szükség különösebb beavatkozásra. Ám az, ami szemmel nem látható, komoly egészségkárosító hatással lehet ránk nézve. A mikroszkóp alatt látható atkák, por, amit a porszívóval nem lehet kitisztítani, mind hozzájárúlnak a légúti betegségekhez, asztmához is akár. Sajnos az, hogy hetente, vagy akár naponta porszívózunk, nem elég, sőt, a vizes porszívó sem a legmegfelelőbb erre a célra. Legalább évente egyszer, de inkább félévente egyszer érdemes egy MÉLYTISZTÍTÁST megcsináltatni a szőnyegeinken.

FONTOS! Az alapos tisztítás a mélyszövetes mosás, ahol a szőnyegek anyagának megfelelő eljárással, speciális gépekkel és semleges mosószerekkel a mélyéről is eltávolítjuk a szennyeződéseket.

Comments (1)

[…] kisbaba hasal rajta, mennyire vagyunk nyugodtak. A weblapon már közzétettünk egy cikket, melyet pont a szőnyegtisztítással kapcsolatban publikáltunk. (Ide kattintva elolvashatod a részletes leírást) […]

Comments are closed.