+36 20 977 7988

Természetközelben

Ahogy távolodunk a természettől, ahogy a folyamatos munka elszakít minket a kinti világtól, úgy vágyunk egyre inkább rá, hogy nyugodt, kiegyensúlyozott hangulat vegyen minket körbe. Próbálunk visszanyúlni a természetes motívumokhoz, levelekhez, virágokhoz és a természetesebb színekhez is, ismét teret hódít a barna, a zöld minden árnyalata. Ezek a natúr színek könnyebben befogadhatóak, természetesebb hatást nyújtanak.

Úgy néz ki, hogy a trend is efelé halad, az új tapétákban is egyre több a virág motívum és a nagy leveles, élethű minta. Nagy felületben is jól mutat, de nem kell az egész szobát körberagasztani vele, nagyon jól mutat az ágyvégben, a konyhaasztal mögött, vagy az íróasztal előtt is. Ezt a hatást fokozhatjuk még pár egyszínű, színben harmonizáló textillel is, ami érvényes a sötétítőre és a fényáteresztő függönyre is. Ha nem egy egész falas tapétázást csinálunk, nyugodtan válasszunk mintás sötétítőt hozzá, amennyiben az beleillik a designba.

Egy hangulatos kis szoba kiegyensúlyozottabbá tehet minket, így a munkánkat és az otthoni dolgainkat is gördülékenyebben tudjuk kezelni, javul a közérzetünk és egészen másképp állunk majd a világhoz. A színek hatásairól nagyon sok tanulmány készült már, mi is fogunk vele foglalkozni egy következő bejegyzés alkalmával.

Related Posts